Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre rum

läser mig gråtande i tystnad
förlora all tilltro på de vackra
blott en dag i sänder blir min tanke

en tomhetskänsla utan ord
det viner sorg i det djupaste inre
ett väsen som aldrig kan släckas

läser mig vilsen och rädd under varje dag
där jag står kvar ensam med ekande rop
någonstans ute på öppna hav

utan att skåda land

 

 




Fri vers av Lindizz
Läst 474 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-05-07 23:23



Bookmark and Share


  aol
en så gripande poei blev så berörd
2009-05-09

    ej medlem längre
en levandeskildring
med mersmak
om
det att vara människa
utan land
2009-05-09

  friheten
Wonderful written
2009-05-09

    Cajsa
En text som verkligen berör och griper tag, som man kan känna igen sig i. Mycket bra skrivet
2009-05-09

  Lars Hedlin
VAcker och känsloladdad
2009-05-08

  CRAIDLARN
Ja, starkt starkt om att inte veta vad man egentligen vill, eller åt vilken väg man ska gå, vilka val man ska göra.
2009-05-08

  Feminaz
känslan så virvelstark
2009-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz