Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlakroppar - Heavenly bodies





Himlakroppar



Jättar & kvasarer
dvärgar & pulsarer.

Novor & kometer
månar & planeter.

 

Fånar & poeter.

 

 


Vissa ses sällan

ljusår emellan.








Heavenly bodies


Giants & quasars
dwarfs & pulsars.

Novas & comets
moons & planets.

 

 

Fools & poets.




Some seldom seen

lightyears in between.








© Boa Berg
2009-04-15
00:13
2009-05-08
19:54




Fri vers av Boa Berg
Läst 634 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-08 19:57



Bookmark and Share


    prima donna
enkelt, men så vackert!
2009-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg