Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Delat





Delad sorg är halv sorg.
Delad lycka är dubbel lycka.
Delad börda är halv börda.
Delad kärlek är dubbel kärlek.

Så dela med mig,
dela med dig.





© Boa Berg
2009-03-24
17:13




Fri vers av Boa Berg
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-08 20:19



Bookmark and Share


    prima donna
Det ligger mycket sanning i detta!
2009-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg