dina ord..lever berusat
i mitt blod

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina ord..lever berusat
i mitt blod




Ett sovande svärd i mitt kött

 

 

 

 

Jag trodde att din kärlek

var ett hudutslag

som jag kunde kurera med vatten eller alkohol

jag bortförklarade det med klimat förändring

motiverade av årstiders skiftningar

när de frågade mig

sade jag

intuition..

och en solbränd

 

Trodde att det var

en liten skorpa på ansiktet som skulle försvinna

som skulle vattna fälten och uppliva gårdar

men

den hudutslaget invaderade mitt liv

mitt uppehälles land

de dränkte alla byar

skakade alla fälten

drog bort min säng

och alla väggar

och lämnade mig ovanför landet av underverk

 

I början trodde jag

att din kärlek skulle passera likt molnen

trodde att det

som är mellan oss

skulle lätta som andra ting

att tiden skulle klippa bort effektionens rötter

och snön täcka alla hörn

 

Trodde att min iver till dina ögon

var en rörelse som andra rörelser

men jag upptäckte sedan att jag var förblindad av kärleken

för den

kunde inte botas med vatten av violet och Anis

och den var inte ett ärr som kunde kureras med örter eller salvor

och den var inte heller en förkylning

som skulle blåsas bort

med nordiga vindar

 

Den var som ett sovande svärd i mitt kött

min kropp

ockuperas av

en armé

 

 

 

 

2007-06-03 kl 23:48




Fri vers av issac.a.m
Läst 218 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-05-09 22:05



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
När jag läser, fångas min själ och upplyfts till högre höjder. Underbar upplevelse med ordet/B
2009-05-11

  Miss Mod
Kärlek....inte bara behagligt?
2009-05-10

  Sladjana Zubcevic
Mycket vacker !
2009-05-10

  Yvonne Vigstrand
Nä äkta kärlek går inte att förneka på nåt sätt alls..den hinner ikapp en ändå...lika bra att kapitulera o älska utav bara helvete *ler*

Mycket bra skrivet !!!!!
Kramar/Yvonne
2009-05-10

  carina L
Trodde att min iver till dina ögon

var en rörelse som andra rörelser

men jag upptäckte sedan att jag var förblindad av kärleken

VACKERT
2009-05-09

  Suzy med punkterna
Drabbad av kärleken som invaderar hela ens inre.
Starkt och känsla
2009-05-09

  Sturesdotter
Mycket vacker
2009-05-09
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m