Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den här länken är bruten

 

 

 

Du har kommit till nummer noll. sju. noll. fyra. tre. åtta. tre. fyra. sju. ett. ett.

 det finns verkligen ingen som vill ta emot ditt samtal. lägg på luren din patetiska människa. 

ansiktet passar så perfekt i mina händer, mitt ansikte måste ha gjutits så när jag var celler
jag gömmer mig ett tag till

lakanen är som en virvelvind av vitt och jag vill bara sova bort mig själv
operera bort mig själv
glömma bort mig själv

badrumsgolvet är iskallt mot mina fotsulor
badkaret som ett vitt himlavalv
min reflektion dras ut i det vita
och jag ser ut som ett motiv

-

du blåser mig i nacken
finns där hela tiden
bara jag inte vänder mig om

-

Lämna ett meddelande efter tonen

Lämna ett meddelande efter tonen

Lämna ett meddelande efter tonen

efter tonen

efter tonen

 

-

 

 




Fri vers av obscura
Läst 496 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-10-05 22:38



Bookmark and Share


    Kobbe
Wow. Hårt. Sant.
2009-10-07

  Philosophum
Jag gillar det starkt, mycket beskrivande om hur det känns att inte känna sig behövd.
2009-10-06

  Den Gråtande Nihilisten
lämnar ett intryck, en ångestkänsla.
2009-10-06
  > Nästa text
< Föregående

obscura