Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En härlig sommarbris

 

 

 

 

Låt oss hålla oss närmare

låt oss hålla om varandra hårt tills vi andas varandras luft




Fri vers av issac.a.m
Läst 285 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-05-09 23:48



Bookmark and Share


  Roula O
så mycket kärlek och värme i dessa få ord...fantastiskt!
2009-05-19

  kärleks ängel
vacker!!!
2009-05-17

  Betlehemsstjärnan VIP
Det här är underbart kloka ord..vackert med få meningar/B
2009-05-11

    sunnanvind
Närhetsnära kärleksalstrande!
2009-05-10

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet!
2009-05-10

  Junitvillingen
Wow, så ljuvligt...Kort dikt, men vilket innehåll - mmmmm:-)))
2009-05-10

  Yvonne Vigstrand
Ja släpp inte taget...stanna o andas samma luft!
Kramar!
2009-05-10

  sachie
mer närhet och kärlek åt världen. varmt stillaoch mysigt.
2009-05-09

  Suzy med punkterna
Låt oss................
Så vackert och så stilla ömt.
Tack.................
2009-05-09

  Sturesdotter
Luften som är så nödvändig!
2009-05-09
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m