Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Linjerat

Jag har sol i mina ögon
och din hårvirvel framför mig
Det känns som magnetism när vi går tillsammans
eller att vi är fastknutna i varsin ände av ett gummiband
Jag synkroniserar min andning med din när du sover
och vaknar förvånad upp under klar himmel




Fri vers av Söndermarken
Läst 513 gånger
Publicerad 2005-09-20 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Söndermarken