Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något som

jag har en kliande känsla inombords.
den vill ut.
jag kommer sprängas
i luften
bland alla vackra fåglar.




Fri vers av ytligheter
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-10 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ytligheter
ytligheter