Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du kallade mig din...


Kärleksflicka

Var du hos mig denna morgon,
var det dina händer som fick mig att jubla
Var det din röst som smekte, din lekamen som lekte
våglikt över mig.
Kanske var det bara min abstinens över din nonexistens,
som spelade mig ett spratt.

Inatt x 3 "bossar" jag ensam igen (du vet vad jag menar...)
Jag skulle åter börja andas om du genom etern lät mig höra dina andetag.
Imorse andades vi varandra.
Min själ dansade då du kallade mig..
...din kärleksflicka




Övriga genrer av Carola Jeryd
Läst 721 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-10 17:13



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Sköna, tilltalande rader. Varma. =)
2010-05-03

    Jan Cederlöf
Jaa. Bra komparerat. Finns mycket i den texten som påminner om viktiga saker.Snyggt och sensuellt...
2009-05-12

  KristinaE
.. kärleksljuva längtansfulla rader - drömmar i dimma där livet ler!
2009-05-11

  Carola Bouvin
Ljuva romantikens rader, fint.
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för