Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sofia Nörd Ström

Här sitter jag och lyssnar på min favorit musik; Jesus Christ Superstar soundtracket.
Sitter och nördar mig extra mycket genom att jämföra den engelska versionen och den svenska. Jag är just det, en nörd. Favorit genrena i film är sci-fi och musikaler. Älskar film, kan stänga in mig i mitt rum och kolla på sex filmer på raken. Kan sitta och spola fram och tillbaka på animerade filmer för att se exakt hur tecknaren har gott tillväga vid olika ansiktsuttryck. Jag röker inte eller knarkar, aldrig hånglat upp någon och älskar kålpudding.

Och jag kan vinka medans jag håller fingrarna i en Spok-hälsning.
Nä, jag är nog så nördig att jag blir cool.

Nu ska jag ta om The Last Supper från Malmö Operan igen... För femte gången. Yeeey!

Nej, får nog sluta nu, katten står med huvudet i skärmen och med röva upptryckt i mitt ansikte. Jag tror hon vill något, hon får tävla med jesus/judas för min uppmärksamhet.

Ah, kompromiss, nu ligger hon över min arm istället, ser tagentbordet igen, seeeger. Fan, hon drog ut hörlurarna, hör nu bara judas lite halvt, och armen är redan ockuperad.

Time att titta på alla filmer som jag hyrde nyss då, MouHaAhha.

Se yah nerds!




Övriga genrer av Sofiapoema
Läst 213 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-10 19:45



Bookmark and Share


    papillon
Gud vad lika vi är - jag älskar också kålpudding........ ;-))
2009-05-10

  Rune Thorsell
Hej Sofia!

Hjärtligt tack för ett befriande gott skratt! Gör så gott åt de gamla förslappade bukmusklerna.

Jag tycker att vi nördar borde organisera oss på riksplanet. Förslag till initialer: SNÖRD (Svenska nördar.) Vi utlyser en tävling om bästa initialord. Det finns alltid genier bland läsarna.
2009-05-10

  Carola Zettergren
Yeeey...:):)du är väl för go...:)
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema