Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden av en känsla

Det krävdes lite tystnad och stillhet, för att jag skulle upptäcka vad saknaden bestod av.

Det var inte känslan av din försvunna närhet eller min kropps längtan som förde fram ensamhetens känsla.

Det var förlusten av vårt innerliga, nyfikna och förutsättningslösa samtalande som började kännas.

Förlusten av känslan att ha en vän som jag kunde dela stort och smått med, i humor och djup, glädje och sorg.




Fri vers av Susy Q
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-10 19:54



Bookmark and Share


  CRAIDLARN
Bra beskrivet.

Ibland är det också "vanan" man saknar, inte personen i sig!
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Susy Q
Susy Q