Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drillande längtan




Jag drömmer mina drömmar
och njuter helt fullt ut,
fast klockan nyss slått fyra
och natten ej är slut.

Då hör jag tätt intill mig
hur skogen drar igång,
med kvitter och med kraxkrax,
sjung livets ädla sång.

Det sprudlar utav glädje
i varje ädel topp,
och snart små fågelungar
ur redet tittar opp.

Konsertens drill i höjden
med stämma ren och klar,
jag njuter och jag lyssnar
till vintern minnen spar.

Då drömmer jag om våren
som bjuder på sin grönska,
med picknick uti hagen
vad kan man mer sig önska.





ME/09











Fri vers av Madjori
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-10 22:12



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja du är bara såå full av goa ord och härliga rim du..tack för dessa drillande sprudlande vackra rader!!!
2009-05-10

  Ronny Berk
så naturlyriskt tolkat och rimriktigt beskrivet den vårens hyllning
längtansdrillar och fågelkvitter...
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori