Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett djur som jag

ett djur som jag
slår det i mitt huvud
att man kan ha det så bra
en plats att sitta på
en hel soffa
ett helt hus kanske
allt som väntar
det bästa har inte ens hänt
när det bästa hänt
det väntar bakom varje vik
viskar i vinden
i vår tystnad
för jag är bara tyst när jag
inte har nåt att klaga på
när stunden stannar kvar i munnen
i en ratt
under mina händer
i en bil och du
du sitter jämte
och säger ingenting
förutom när du pekar
och berättar allt
en plats att finnas på
ett helt hus kanske
jag tror att jag ska
måla väggarna här
plantera ett körsbärsträd
utanför fönstret
här




Fri vers av LilyRasp
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-10 21:06



Bookmark and Share


  Blåbäret
du bjuder upp till intensiva bilder och känslor i en så skön stil!
2009-10-07
  > Nästa text
< Föregående

LilyRasp
LilyRasp