Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När själen ger upp har kroppens nedrustning startat.......


Själens rop

Pansar omsluter ett sargat hjärta
för att slippa sorg och smärta
För att själen ska finna ro
att orka i kroppen ha sitt bo

När själen ropat under lång tid
för att finna en stilla ro och frid
ger kroppen symtom att den ej mår gott
för att den många törnar genom resan fått

Ibland är det försent vi borde ha lyssnat
då har själen sedan länge tystnat...........




Fri vers av duvan59
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-10 21:21



Bookmark and Share


  PPQ
wow det här känns bra:D det känns som du är väldigt trygg i det du skriver:D stabilitet som jag alltid vetat att du haft i ditt skrivande...bravo
2009-05-21
  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59