Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
reflektion kring "pain is weakness leaving the body"


och på detta följer

"Smärta är svaghet som lämnar kroppen"
och på detta följer:
gnäll är smärta som lämnar kroppen
ljud är gnäll som lämnar kroppen

förtätad luft i regelbundna mönster
passerar genom väggar, trumhinnor och andra kroppar
på väg bort från dig.




Övriga genrer av absolut_gehör
Läst 365 gånger
Publicerad 2009-05-10 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

absolut_gehör