Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

festen

skovälling och jackor i drivor
ryggar i fula drivor
ryggar i fula mönster
ryggar i fientliga monster
blodproppar i omloppsbanor och trånga utrymmen
kotor i kras och kramkalas
vill bli knäckt
göra sig smal
med osynliga flyglar för saker i smyg
befarande liten
lättkrispigt målgruppsanpassad
efter en fokusgrupp på en person

väntar på att bli isärplockad och korrekt ihopmonterad
på det att det må vara en helt sinnesrubbat naiv lycka
utan slut
bara kroppen avgör hur långt man kan sträcka sig

för kroppen finns,
det är resten av världen man känner sig osäker på
samlar spott i munnen
knyter näven bakom ryggen
"Ha ett fast handslag, håll ögonkontakt och tänk på sex"
brukar man uppmana sig själv
och när man lämnar rummet har man sporer:
på händerna, huden, håret och i ögonen




Fri vers av absolut_gehör
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-25 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

absolut_gehör