Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
havstulpanerna vet jag fortfarande ingenting om.


ocean

Jag brygger kaffe på samma sätt nu
mellan väggarna, sopar damm
med nya hudavlagringar
ringer fjärrsamtal till andra kvarter

det är samma tid som jag använder
fyller in i almanackan
påbörjar och avslutar, skjuter upp

och samma skog jag går ut i
med hunden och levergodis i jackfickan
mellan doften av hägg
och djur som ropar och söker varandra

men på andra sidan om en helt ny ocean

havstulpanerna tänker jag mig
sjökorna simmar långsamt
över sjunkna vrak
jag aldrig får se




Fri vers av absolut_gehör
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-24 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

absolut_gehör