Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det som grodorna vidrört

när de talar till mig är deras ord ett träsk,
vissa ord omöjliga att höra,
som murkna grenar,
som allt det grodorna har vidrört
för de hör inte tystnaden i vardagsrummet
bara sitt egna pladder




Övriga genrer av Vinnie
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-10 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vinnie
Vinnie