Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en helhet

Om jag låter världen
röra vid mig
när jag öppnar ögonen

när världen rör mig
samtidgt som jag
inte stänger

öppen som en helthet
möter jag bilder av
framtiden

eller är det dåtiden
nutiden som äter sig

inne i min själ
svarta tomma hål

i en evighet så

jag lever i varje andetag
emot min vilja




Fri vers av virre
Läst 452 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-10 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre