Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är kniven


det är kniven
mot handleden hela tiden
att oroa sig för det oviktiga
som övervikten
och att kanske aldrig lämna den här stan
men jag vet inte vart jag skulle ta vägen
för den där sjön är min enda vän
när vågorna rullar in
och jag rullar hem
på en cykel med för många växlar
och inte en enda funkar
men mest är det ensamheten
den är kniven mot handleden






Fri vers av LilyRasp
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-12 02:49



Bookmark and Share


    sårosa
hmm jag har några förslag fast det är svårt att titla ngn annans text .. skitsvårt ,,,

1. att fastna

2. springer emot ensamheten

3. ett steg fram, tio tillbaka

4. där vattnet är min enda vän
2009-05-17

    sårosa
älskar denna ... ååå ... men ja tycker du ska byta titel .. fan va jobbig ja är , ja vet ... men det blir starkare då, tror ja ..
2009-05-16
  > Nästa text
< Föregående

LilyRasp
LilyRasp