Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

veckobörjan är veckoslut och tvärt om



när brödsmulorna inte är just mer
än smulor och kaffet kallnat
vill du fylla på men
har redan druckit för mycket

vad ska du göra med ditt liv?

när tv:n visar såpor och du föredar
samhällsinformation
kanske P1 har svaret
men på vadå

om hur du kan ligga vaken om natten
och skriva dålig poesi
men somna framför din
flitiga arbetskamrat

vad gör du med ditt liv?

när böckerna ligger travade
på bordet
och betraktar dig

du orkar inte
men måste
du vill och
försöker

men vad vill du egentligen
med ditt liv




Fri vers av Mandelma
Läst 351 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-11 18:00



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
skitbra detta! gillar formen och alltihop. skulle kanske ta bort dom sista 4 raderna om det var min text, känns lite overkill... fast ja, dom gör sig bra där också...

väl skrivet om viktigt ämne!
/S
2009-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Mandelma