Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad viskar dig?

Fånga tystnaden som en liten syrebubbla
Omsluts
Lyssna in ett djupare plan, en djupare andning




Fri vers av Feminaz
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-11 19:54



Bookmark and Share


  peter markurth
oerhört fin...gillar det mesta du gör
2009-05-13

    ej medlem längre
Verkligen vackert.
2009-05-12

    ej medlem längre
Själens hälsokost detta-tack!
2009-05-12

  Suzy med punkterna
Stor poesi!!!
2009-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz