Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom här

Bland förlusterna
dina andetag

stilla, tunga
nära mej

när sömnen
inte ville sej

09.05.11

 

 

 

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 319 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-05-11 23:45



Bookmark and Share


  aftermath
med sordin på,
och det murriga motivet går väl ihop med dina sparsmakade och väl valda ord.
tycker om det "lilla stora" formatet här.
2009-05-22

  Maria Zena Viklund
stilla tunga nära mig


tycker om detta hos dig
din närvaro i det vardagliga ordet


snyggt skrivet!
2009-05-14

  Ulf Lagerholm
det är lätt att bara gå förbi en sådan här text, som när man hastar över en gräsmatta där det växer maskrosor, det är först när man stannar upp, böjer sig ned och betraktar en av de här blommorna, man förstår hur vackra de egentligen är
2009-05-12

  Per Rydberg
Rättfram, enkel, varm och mänsklig!
2009-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman