Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig hem

Jag vill inte stanna kvar här
Ta mig hem


för jag såg på avstånd
hur jag omringades av lågor
hur jag brann

hur de drog
sina röda händer
över mitt förkolnade hjärta

men det jag inte förstår
kan jag inte skadas av


så lämna mig inte kvar här

Ta mig hem




Fri vers av Bernhardina
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-12 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bernhardina
Bernhardina

Mina favoriter
Blomsterdrottningen