Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den stora flykten

 

framför oss en gigantisk smältande iskloss

vi flyr de små fåglarnas kvitter
som har borrat in sig i våra öron

vi minns att vi fanns
nakna på ett lotusblad med evigheten i sikte

vi minns att vi fanns
som i de där orden
innan de gömdes i dålig andedräkt
innan de började stinka
och stinkande flög iväg genom radioetern
i vita duvors skepnad

framför oss en gigantisk smältande iskloss
snart ska vi landa smälta sakta
och nedsmälta försvinna genom avloppet
och hamna som en örfil på solens kind
snart...




Fri vers av Sanchez VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-12 17:21



Bookmark and Share


  am
Tänkvärd.. väldigt bra skrivet.
2009-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Sanchez
Sanchez VIP