Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

problem och pappan


*
genomskådade
sitt problem och förstod

lösningen krävde handling

*
den unga pappan
for som konungen Jehu

på rullskridskor med barnvagn




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-05-12 17:31



Bookmark and Share


  Karin Rosberg
Rolig och finurligt fyndigt!!
2009-05-13

    Jnåt
bra fotarbete! :-)
2009-05-13

  Lena Själsöga Keijser
Helt kort vill jag endast säga; Tack för glädjens ljus i ögonen

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig
Själsöga
2009-05-12

  Eva Langrath VIP
Härlig ögonblicksbild du skapat.

Eva
2009-05-12

  Ulf Lagerholm
även om problemet är att ana, är ju anrättningen serverad med den så angenäma glimten i ögat
2009-05-12

  andrasidan
Kul bild :-)
2009-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP