Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske finns det hopp


Om livet

Om livet

Solen lyser och smeker mig varm
känslan av vår är här
Ett hopp om en varmare tid
En vind smeker min kalla hy
Solen lyser med hopp på mitt frusna hjärta
Nu skiner solen och vinden smeker min kind
Kanske slipper jag dessa frusna nätter
Kanske slipper jag att gråta blod
Blottat det innersta i hopp om att bli sedd
En doft av vår en smekande vind kanske kommer jag att bli sedd




Fri vers av Zmultron
Läst 542 gånger
Publicerad 2005-09-21 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zmultron
Zmultron