Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidslucka

 

för sent bli allt

jag drömde som liten

gårdag drunknar

under mossbelupna stenar

 

tid rinner mellan tår

som kiselkorn i timglas

ovändbart

oåterkalleligt

 

gråberg viskar

uråldrig visdom

källan sinar

om vi låter den

 

led mig

din kunskap

att värna

min dag

 

hägg doftar ljuvligt

en kort stund

oåterkalleligt

 

ska jag vara där




Fri vers av Rolando Furioso
Läst 261 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-12 18:06



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
En stor visdom, insikt .. skriven på ett mycket vackert sätt .. Att se hur viktig tiden är .. och samtidigt så oåterkallelig ...
2011-02-10

  Gunilla VIP
Kraftansamling
återhämtning
sker i nuet
för att
ta tag i
framtiden
2009-07-07

  Ranja Bjurman
Åh, jag är 34 men känner likadant..
2009-05-16

  Malin Ringdahl
Att leva i nuet med uråldrig visdom i naturen, och att vara medveten om det oåterkalleliga. Fantastisk dikt!
2009-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Rolando Furioso
Rolando Furioso