Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svagt vid liv

Jag känner inte igen mina ögon
eller blicken de ger mig
känslan i mitt inre
speglar kaos

Är detta värre än död

Begravas långt ner
utan ljus
men svagt vid liv

Saknaden av allt
som gör så fruktansvärt ont
slits i stycken
blöder
förtvinar långsamt

Varför kan det inte vara
som det var
en gång
nyss

Hur kan något så underbart
förvandlas till något jag inte förstår

Om jag hittar mig
och du finns där
kan vi då hitta varandra igen

Om inte
är vi då redan levande döda




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 368 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-05-12 21:33



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Saknaden...det stora tomma hålet ...gapar emot mig ur din text...
väl poetat!
2009-05-14

  * Ammi *
stark text, och varför blir det inte som vi trodde eller ville ..
applåd
2009-05-13

  Gunwale VIP
Starkt var ordet! Förnedrar man sig eller är man tapper som kämpar? Ibland är skillnaden...... obefintlig?
2009-05-13

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet!
2009-05-13

  Trädflickan
ojoj här känner jag igen mig.
2009-05-13

  -Ulla Tilemo- VIP
En starkt förmedlad kriskänsla....
Man förlorar bitar av sig själv på vägen genom livet. Det är att plocka upp dem som verkar vara den svåraste konsten. Men när kriser pågår känner man ju inte igen sig själv. Risken är att man dör en bit för varje gång krisen uppenbarar sig. Man får ta den tid det tar att bli helare igen....
2009-05-13

  Shamandalie
Mycket berörade.

Men vad är det som hänt?
2009-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen