Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skilda vägar eller synsätt







Där framme

delar sig vägen

ser du det

frågade han

Jo men

om vi vänder

så går den ihop

svarade hon





Fri vers av Mygg
Läst 307 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-05-13 22:02



Bookmark and Share


    Kicka
Jättefin!
2009-06-02

    Jnåt
skarpsynt!
2009-05-21

  Rosen VIP
Bara sååå..bra!!
älskar såna här, lite filosofiska!!!!
2009-05-14

  berxper
WOW!!!
2009-05-14

    ej medlem längre
Myggisk visdom igen-framåt är inte alltid rätt väg, eftertanke och nybeslut,omvädering kan tillföra mycket på resan! tänker jag till denna pärla!
2009-05-14

  CRAIDLARN
.:ler stort:. Alltid tjejen som är rationell! =)
2009-05-14

  Miss Mod
Underbar
2009-05-13

  Carola Zettergren
Ja järnspikar så suveränt jättebäst tycker jag!!!!
2009-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg