Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För dig som inte förstår något ord på svenska.


Den där kvinnan är ett misstag





Det regnar

Och på en vägg skriver jag mina tankar

Natten faller på

Och jag glömmer allt jag skrev

Det regnar

Så jag skriver om ditt namn på väggen

Då regnet har utplånat allting

Så jag glömmer att du existerar



I min kropp finns det så mycket rum

Och så litet i hennes hjärta

I mitt huvud finns det bara en obäddad säng

Den där kvinnan är ett misstag








Fri vers av Stéphane från Frankrike
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-13 23:26



Bookmark and Share


  Princess Charles
Wow. Très beau. Häftigt att skriva poesi på ett språk man lär sig som vuxen, det måste vara spännande.
2009-05-17

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Det är faktiskt en helt korrekt svenska - bravo! Sen vet jag inte om jag helt förstår själva andemeningen, men det gäller för många dikter, kanske de flesta...
2009-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Stéphane från Frankrike
Stéphane från Frankrike