Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är kung av sand när det regnat

Jag ska riva din krona av pappersspill
Jag ska bryta din spira av flagad frigolit
tusen åter tusen bitar
små små vita pärlor
som konfetti som snö i juni juli augusti

Du var aldrig någon prins

Du var bara ett febrigt uppvaknande
ur den dröm jag aldrig vill drömma igen




Övriga genrer av tova nilsson
Läst 261 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-13 23:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt bra... Imponerande bra du är på rubriksättning dessutom.
2009-05-18

    sårosa
läste den högt , jävla vilken power det är i den .... speciellt sista raden ... tycker om formatet också .. passar perfa!
2009-05-13

    sårosa
du är grym tova!
2009-05-13
  > Nästa text
< Föregående

tova nilsson
tova nilsson