Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hittade ett utkast. det var ju lite fint, kanske lite patetiskt högtravande, men ganska fint


Spela piano med minnen

Till mjuka melodier sjunger dina löften ännu i mina öron
likt havet slår mot stranden
sköljer minnena av dig över mitt medvetande
och även om livet inte hade samma planer för oss som vi hade för varandra, så finns du kvar.

Då vinden viner över strand och bryggor
lyssnar jag i fjärran efter dig
din röst mellan sommargråa träben
och varje höst drar de in bryggorna men bakom mina ögon finns de kvar året om, du håller mig i handen.

Då första snön når sommarens sista grässtrån
hör jag piano från en annan tid
en klinkande vers viskar om min längtan
och jag skulle vilja ha en reverseknapp på livet

Ibland om natten vaknar jag
söker gatlyktan med blicken
minns din andning mot min hals
och i gränslandet mellan vaka och sömn önskar jag ibland det var du som sov brevid mig och inte han




Fri vers av tova nilsson
Läst 416 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-05 02:50



Bookmark and Share


    sårosa
tycker om bildspråket!
2011-01-05

  julia.s
åh
fint. <3
2011-01-05
  > Nästa text
< Föregående

tova nilsson
tova nilsson