Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter regn kommer sol men ibland är tvärtom bättre


regn

marken öppnar famnen

himlen ler och fäller
regn

äntligen!

vatten fyller porer
jord kan bära frukt

suktan är ej längre

utan
blomstrig grönska
är det




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-14 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP