Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRÄDGÅRDEN I KARELEN



TRÄDGÅRDEN I KARELEN



VÅR GÅRD I KARELEN ÄR GAMMAL


FÖRMODLIGEN BYGGT ÖVER HUNDRA ÅR SEDAN


DEN DÖLJER MASSOR MED HISTORIA SOM VI KNAPPT VET NÅGOT OM




VI HAR ALLA MODERNA TING SOM EL , BADRUM, TOALETT


VI HAR KYLSKÅP OCH ELSPIS SAMT BAKUGN



VATTNET KOMMER FRÅN EN EGEN KÄLLA


UTEBASTUN ÄR HÄRLIG EFTERSOM VI HAR NATUREN INPÅ OSS


FÖRRA ÅRET BYGGDE VI ETT TERASSRUM

I STIL PASSANDE GAMLA HUSET


TRÄDGÅRDEN ÄR MITT OMRÅDE

JAG SAMLAR PÅ GAMLA VÄXTER OCH BLANDAR MED NYARE


GAMLA ROSOR LILJOR PIONER

IHOP MED RIDDARSPORRAR


ORNÄSBJÖRKEN PLANTERADE VI FÖR TVÅ ÅR SEDAN

DELS DÄRFÖR ATT JAG BOR NÄRA ORNÄS I SVERIGE


MEN BJÖRKEN ÄR TILLÄGNAD MINA BARNBARN

SOM FYLLDE ETT ÅR DET ÅRET


DENNA SOMMAR BLIR DET BARA EN PION


SAMT MASSOR MED FÖRGETMIGEJ


NU ROPAR TRANORNA OCH FLYGER I VÄG




Fri vers av arja savela
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-14 15:22



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Vilken underbar trädgård, vilken vacker berättelse, vilken mysig stuga - och bastu i närheten ---- härlig är jorden ..... I KARELEN
2009-05-14
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela