Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannens frukt

Bananböjd
i alla dess former
långa
korta
tjocka
smala

det vita inuti
kommer in i munnen
sväljer det
Jag har ätit av livets frukt





Fri vers av Novemberblomman
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-14 16:33



Bookmark and Share


  Lennart Bång
oooooh, bad which is good :D
2009-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Novemberblomman
Novemberblomman