Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klockan är efter fem

klockan är efter fem
när jag häller tändvätska
på grillen
och säger högt till tjejerna
att här behövs inga karlar
klockan är efter sex när cilla
pekar på träden i allén
de har fått grönt ludd
och de ser precis ut som för
två år sedan
när jag fick åka bak på din cykel

och så blinkar jag till

tjejerna ser oroligt
på mina flammor som får dö
under lock
och jag säger det är lugnt

 




Fri vers av LilyRasp
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-14 22:17



Bookmark and Share


    sårosa
tjejerna ser oroligt
på mina flammor som får dö

de raderna skulle kunna tolkas på massa olika sätt ju .. intressant .. speciellt för att du skriver sedan : att det är lugnt ... det gör det ännu mer spännande .., jag kan se detta framför mig verkligen och jag kan känna igen mig lite med...

tycker speciellt om :

klockan är efter sex när cilla
pekar på träden i allén
de har fått grönt ludd
och de ser precis ut som för
två år sedan
när jag fick åka bak på din cykel

haha typ nästan hela texten ,. men ja gillar allt :) du skriver så mysigt , aa mysigt .. men samtidgt ärligt, äkta och lite smårått på något sätt , jag gillar de...

du skriver vardagligt med men på ett riktigt spännande sätt, skulle nog vilja leva ditt liv en dag ..
2009-05-15
  > Nästa text
< Föregående

LilyRasp
LilyRasp