Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

apjävel

Du kan kalla mig för apjävel för jag är en jävel på att apa mig.

Med dessa enkla ord ville jag bara introducera mig.

För dig, för staten, varenda jävel ja för världen.

Jag är en kosmisk balans mellan en tok och lärd en.




Fri vers av Mikael Llewyn Novac
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-14 23:47



Bookmark and Share


  Herr Fred Frikadell
Ska Herr Apa med på en alkoholiserad tur i vårsolen?
2009-05-15

  Carola Zettergren
Djävligt snyggt du..rakt av bara rätt ut i världen, tack för den!
2009-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Llewyn Novac
Mikael Llewyn Novac

Mina favoriter
bam. bam. bam