Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LILY OF THE VALLEY




LILY OF THE VALLEY




YOU ARE BEAUTIFUL


MY LITTLE DOLL



YOU ARE UNFORGETTABLE


MY LITTLE FLOWER



YOU ARE ALL THE MEMORIES


MY LITTLE BUTTERFLY



YOU ARE THE FUTURE


MY LITTLE GRANDDAUGHTER




YOU ARE MY INSPIRATION


MY LITTLE PRINSESS OF THE VALLEY





Fri vers av arja savela
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-15 01:19



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Denna liljekonvalj, så vacker, men så giftig. Men man behöver ju inte dricka blomvattnet man skjöjt den med.

Den är oförglömlig, den är minnen, den nu och i framtiden och den är inspiration .....
2009-05-16
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela