Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakna!

Det är snart sommar!
Glöm jobbets trista vardag
Njut av grönskan
blommorna
vattnets blåa färg
vinden i träden
mjuka varma sanden mellan tårna
Vakna!
Ta vara på kärleken
vattna den lika mycket som gräsmattan
Njut av varandra
Vare sig det är en date
eller en partner sen många år
Vakna!
Livet är idag
Det du gör idag
blir ditt minne imorgon
Njut!
Njut!
Gör det DU vill!




Fri vers av Novemberblomman
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-15 09:56



Bookmark and Share


  Trädflickan
Tack för påminnelsen, ska ta vara på kärleken.
2009-05-24

  Sturesdotter
Ja...! Ta tillvara på livet!!
2009-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Novemberblomman
Novemberblomman