Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite repriser 


revelation

du vind 

 

jag vill be dig blåsa

 

precis där 

mellan nyckelben och låsta tankar

 

 

virvla det som lagt sig

 

 

kittla lite stilla

 

sedan smyga bort igen

 

och jag

ska låtsas

som om jag inte såg

 

vem det var som väckte min lusta    




Fri vers av Hannadraken
Läst 218 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-15 17:19



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Underbara lustfyllda ord
Eva
2009-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken