Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan det vara så...





Att dököttet har vaknat
efter dagens långa slit,
när "måstespringens" ben
har sprungit hit och dit.

När stapplandet på golvet
i vingel går i trav,
och knäna värker multum,
på fothäl finns det skav.

Att huv`et sen är luddigt
när ögon virrar runt,
det kan väl aldrig nån´sin
för någon vara sunt.

Nej jag vill dofta korkek
med Ferdinand så klart,
sitta där på ängen
och känna mig så smart.

Att slitas ut i förtid
kan aldrig vara lätt,
så därför jag parkerar
vid Lady, Lufsens rätt.

Sen suger vi spagetti
uti en långan rad,
kryddar den med kärlek
och vänder livets blad.






ME/09













Fri vers av Madjori
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-15 18:12



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Mjuka rader...o vem vill inte ha Lady-mat?!! :O)
2009-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori