Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sus

det är kväll i mitten av maj

jag sitter i sista solen
och lyss till vindens sus
i tall björk ek och sälg

det bruset tröttar inte
stör ej
till det är jag född

mina gener från Afrikas savanner
miljonåriga
garanterar det

min hjärnas tolkning är
skönhet och lugn

sådana ljud har fägnat
människans flesta generationer

blott de sista fyra har tvingats
uppleva en motsats

motorljudsstress
och entoniga fläktars
sataniska missbruk

av nedärvd
tålmodighet




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-15 19:19



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Inte undra på att dagens människa inte mår så bra.. Klok text!
2009-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP