Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den här skrev jag runt den 3 maj 09 :D


vi i Mörkret

Mörkret faller ner över oss
Man kan inte längre se våra skuggor
Vi tittar på varandra
Månen och stjärnorna kastar ett svagt ljus över oss
Vinden blåser och leker med träden och löven
Det knakar i grenarna och löven flyger runt omkring oss




Fri vers av Noomi Henning
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-15 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Noomi Henning
Noomi Henning