Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endast en ensamhet


Himlens tystnad
ängens skönhet
endast en ensamhet


Vindens serenad
trädets hemlighet
endast en ensamhet


Stadens fasad
ögons hårdhet
endast en ensamhet




Fri vers av Herr Ångest
Läst 414 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-05-16 01:54



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
fint skildrat!
2009-05-16

  Feminaz
Gillas:) de valda orden och den återkommande raden endast en ensamhet... väcker tankar, vackert!
2009-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest