Drömmen om en vacker kvinna är en del av livet. ..men det är vackrast när hon lämnar sin spår efter sig i mina papper...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen om en vacker kvinna är en del av livet. ..men det är vackrast när hon lämnar sin spår efter sig i mina papper...




Längtans ord

 

 

 

 

När jag gästar ditt territorium
så befinner jag mig på en klassisk poetisk terräng

Det som berusar mig när jag läser dina dikter
Är
doften av kryddor
som sprides snabbt i min själ
och lägger sig som bomull ikring mitt hjärta
och jag finner mig plötsligt på knä
utlämnad framför dina Ord

 

 

Så otålig......förlåt mig
för detta intrång i ditt innersta
för att jag har trängt mig in i ditt liv
jag ber dig inte röra mina hormonella lustar
det är viktiga är att du rör min inre lust att forma bokstäver



Jag är från landet av jasminer
Körsbäret
persikan och vinrankan ger de härligaste frukter
När jag ser dessa rullar under din vita blus
börjar jag fundera på min koppling till
mitt ursprung.

Stundtals vill jag
teckna orden över din kropp
En skönskrift som speglas av fräckhet styrka och begär

Tidvis önskar jag
att jag kunde kommendera alla fåglar
Att hacka in ditt namn på varje träd de ankrar


När du inte är med mig
tar månen av sig sina ringar
stjärnorna sina armband
havet lämnar sina vågor
fåglarna tappar sina vingar
träden avlövas

Och

 frihet förlorar sin frihet

 

Önskar jag hade kunskap i ett enda ord till
Dom beskriver den känslan jag har

För de ord jag kan
Täcker inte en uns
av din kvinnliga trädgård




Fri vers av issac.a.m
Läst 441 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-07-01 21:16



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Underbara rader!
2009-07-03

    sunnanvind
Fantastiskt vackert! Applåderar!!!
2009-07-02

  Roula O
vackert...målande poesi...
2009-07-01

  sachie
Välkommen in i ett drömmens landskap, som blandar ursprung,historia med framtid och möjliga minnen. Känner en längtans smak i munnen när jag läser orden. Mycket vackert....
Hoppas drömmens kvinna kommer till verkligehetens uttryck ^_^
2009-07-01

  peter markurth
snyggt framförd, hm , dröömar kan vara sanningen
2009-07-01

  Suzy med punkterna
Berörd smyger jag tillbaka viskande...........
2009-07-01

  Sturesdotter
du kan skriva poesi!
2009-07-01
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m