Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jagad


Skogens och trädens tystnad
knastret från den ensliga grusvägen
hur kornen vrider sig under mina sulor

Himlens oskuldsfulla tystnad
suset från vinden som smyger bland löven
hur stilla är inte allt på håll

Livet som rör sig mot tystnad
dunkandet från min matta bröstkorg
hur de snart hinner ikapp mig




Fri vers av Herr Ångest
Läst 272 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-17 11:37



Bookmark and Share


  peter markurth
snyggt
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest