Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DEN HÄR DIKTEN FANNS PÅ LEDARSIDAN I DALADEMOKRATEN BREDVID GÖRAN GREIDERS LEDARE: FÖRSÄKRINGSKASSAN ÄR ETT SKÄMT


FÖRSÄKRINGSKASSAN ÄR SJUK




FÖRSÄKRINGSKASSAN ÄR SJUK



Försäkringskassan är sjuk

Den har drabbats av masspsykos


Värst sjuk är översteprästinnan

Läkare! Dem tror de ju inte på


Vad ska man göra nu då?

Vänta på mirakel?


Vallfärda till flickan som blöder ur händerna?

Nej, de sjuka och lama orkar inte mirakelresor


Utopin slutar hos socialen

Där handläggarna skriver ut matpengar


Det blöder ur händerna




Fri vers av arja savela
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-17 13:03



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Jo, nu finns knappt några handläggare som man möter i social kontakt på FK, men om man ringer, då är väntetiden inte så lång, då säger en röst, vi är 56 handläggare som arbetar för att hjälpa Dig.

Efter nyår, om man inte får något arbete, då är det sociala handläggare man får kontakta .....

Vem har sjukskrivit Försäkringskassan?
2009-05-19

  * Ammi *
tack för den!
försäkringskassan mobbar i statens tjänt
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela