Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett vackert avslut på en ny början.



Jag känner att Jag lever
varje sekund


men det gör inte ont
inte någonstans


Jag finns och är
mer än någonsin


Jag existerar bortom allt

framför allt

överallt




Fri vers av BabyBlue
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-17 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BabyBlue