Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på himmel utav solsken jonathan

 

jonathan i minnen från igår

 finns guld

i våra händer och våra blickar

bara ljusa lätta moln

på himmel utav solsken

du och jag och världen jonathan

 

inga kunde älska som vi

 




Fri vers av sunnanvind
Läst 362 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-05-18 20:00



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackra minnen
2010-05-19

  Blåbäret
minnen som dessa viker väl aldrig från ens sida? de inramas med guldram omkring hjärtats längtan...
2010-05-19
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind